Praženica s bravčovým mozočkom

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
   
Praženica s bravčovým mozočkom
Praženica z vajíčok s bravčovým mozočkom, ktorá nesmie chýbať na žiadnej dedinskej zabíjačke. Jedlo vhodné pred prvou slivovičkou pripravené netradične - v kotlíku.


Postup prípravy:


Do kotlíka si pripravíme cibuľu a bravčovú masť.


Cibuľu opražíme do sklovita.


Pridáme dôkladne očistený bravčový mozoček, ktorý osolíme a okoreníme čiernym mletým korením a pražíme.


Pridáme osolené a rozmiešané vajíčka a miešame na miernom ohni, kým praženica nezhustne.


Hotovú praženicu na tanieri ochutíme mletou červenou paprikou a podávame s pečivom.


... a nezabudnite na slivovicu.

Game info
Dátum pridania:
17-01-2016

75 x zobrazené Praženica s bravčovým mozočkom

Najhľadanejšie tagy k tomuto príspevku: žiadne
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook