Trešenica v kotlíku

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
   
Trešenica v kotlíku
Jednoduché zemiakové jedlo s kyslou kapustou a slaninou varené v kotlíku.


Postup prípravy:


V kotlíku uvaríme zemiaky v šupke.


Uvarené vychladené zemiaky ošúpeme a nakrájame na úhľadné kocky.


Kotlík umyjeme a popražíme v ňom na kocky nakrájanú slaninu.


Slaninu vyberieme a do kotlíka dáme kyslú bielu kapustu, ktorú chvíľu dusíme a potom do nej pridáme sladkú mletú papriku.


Vložíme slaninu a zemiaky.


Všetko premiešame varechou.


Na miernom ohni trešenicu krátko ohrejeme.

Game info
Dátum pridania:
19-01-2016

304 x zobrazené Trešenica v kotlíku

Najhľadanejšie tagy k tomuto príspevku: žiadne
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook