Fazuľový guláš

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
   
Fazuľový guláš
Zahustený guláš v kotlíku z bravčového mäsa s fazuľou.


Postup prípravy:


Bravčové mäso nakrájame na kocky a marinujeme ( olej, soľ, čmk, sladká mletá paprika ) aspoň jeden deň.


V kotlíku na bravčovej masti popražíme nakrájanú cibuľu.


Pridáme mäso, popražíme, podlejeme malým množstvom vody a pod pokrievkou dusíme.


Pridáme lečo, alebo čerstvé nakrájané paradajky.


Vložíme vopred uvarenú fazuľu.


Zalejeme vývarom z fazule a necháme vrieť. Nakoniec guláš zahustíme hladkou múkou rozmiešanou v studenej vode. Dochutíme nakrájanou pažitkou.


Ako prílohu sme na liatinovej platni upiekli zemiaky v šupke.

Game info
Dátum pridania:
19-01-2016

676 x zobrazené Fazuľový guláš

Najhľadanejšie tagy k tomuto príspevku: žiadne
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook