Krupoto s údeným kolenom

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
   
Krupoto s údeným kolenom
Jačmenné krúpy a údené koleno v kotlíku.


Postup prípravy:


Údené bravčové koleno varíme v kotlíku dovtedy, kým sa mäso nezačne oddeľovať od kosti.


Pokrájame ho na malé kocky a popražíme s nakrájanou cibuľou v kotlíku.


Pridáme krájanú kyslú kapustu.


Po chvíli praženia dáme paradajkový pretlak, podlejeme malým množstvom vody a pod pokrievkou dusíme.


Vsypeme vopred uvarené jačmenné krúpy.


Všetko spolu premiešame a pridáme nakrájanú zelenú cibuľku.


Ešte krátko ohrejeme, dochutíme podľa potreby soľou a čmk a podávame.

Game info
Dátum pridania:
19-01-2016

190 x zobrazené Krupoto s údeným kolenom

Najhľadanejšie tagy k tomuto príspevku: žiadne
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook