Morčací perkelt v kotlíku

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
   
Morčací perkelt v kotlíku
Spodné stehno z morky na smotane s cestovinou - kolienkami. Vhodná príloha je aj knedlík alebo halušky.


Postup prípravy:


V kotlíku na oleji popražíme nadrobno nakrájanú cibuľu.


Morčacie spodné stehno vykostíme a nakrájame na väčšie kusy.


Do kotlíka pridáme sladkú mletú papriku, krátko zohrejeme a vložíme kúsky mäsa.


Mäso chvíľu popražíme.


Podľa chuti pridáme soľ a mleté čierne korenie. Podlejeme vodou a dusíme do mäkka.


V nádobe dôkladne vymiešame kyslú smotanu s hladkou múkou.


Keď je mäso udusené vlejeme pripravenú zahustenú kyslú smotanu. Necháme prejsť varom a odstavíme.

Game info
Dátum pridania:
15-01-2016

136 x zobrazené Morčací perkelt v kotlíku

Najhľadanejšie tagy k tomuto príspevku: žiadne
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook