Boršč z morčacieho mäsa a diviaka

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
   
Boršč z morčacieho mäsa a diviaka
Zahustená polievka varená v kotlíku z dvoch druhov mäsa - morčacieho a diviny a rôznej zeleniny.


Postup prípravy:


Do kotlíka s vodou dáme variť spodné morčacie stehno a stehno z diviaka.


Po hodine pridáme nakrájanú koreňovú zeleninu ( petržlen, mrkva ), cibuľu. Dochutíme soľou, čiernym mletým korením, bobkovým listom a celým novým korením.


Po krátkom varení pridáme do kotlíka na rezance nakrájanú bielu hlávkovú kapustu.


Mäso vyberieme, pokrájame na menšie kocky a vložíme späť do kotlíka.


Pridáme paradajkový pretlak a premiešame.


Mletú červenú papriku rozpustíme v teplej masti a vlejeme do polievky.


Pridáme sterilizovanú na kocky nakrájanú cviklu.


Nakoniec boršč dochutíme octom a odstavíme. Pri podávaní na tanier môžeme pridať lyžicu kyslej smotany.

Game info
Dátum pridania:
18-01-2016

335 x zobrazené Boršč z morčacieho mäsa a diviaka

Najhľadanejšie tagy k tomuto príspevku: žiadne
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook