Kapustnica v kotlíku

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
   
Kapustnica v kotlíku
Tradičná vianočná kapustová polievka - kapustnica s viacerými druhmi mäsa. V kotlíku si kapustnicu môžete uvariť nie len na Vianoce doma, ale celý rok a všade.


Postup prípravy:


Do kotlíka vložíme všetky suroviny a koreniny: kyslú kapustu, vcelku bravčové stehno, údenú bravčovú krkovičku, klobásu, nakrájané zemiaky, cibuľu, sušené hríby, krúpy, pretlačený cesnak, bobkový list, mletú rascu, čmk a soľ.


Zalejeme vodou a varíme cca 2 hodiny dovtedy, kým nie je mäso mäkké.


Mäso a klobásu vyberieme, nakrájame na malé kúsky a vložíme späť do kotlíka. Chvíľu ešte povaríme.

Game info
Dátum pridania:
18-01-2016

422 x zobrazené Kapustnica v kotlíku

Najhľadanejšie tagy k tomuto príspevku: žiadne
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook