Kotlíkový guláš z bravčového mäsa

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
   
Kotlíkový guláš z bravčového mäsa
Gulášová polievka z bravčového mäsa so zemiakmi vhodná aj ako hlavné jedlo. Ako príloha je vhodné pečivo, alebo chlieb.


Postup prípravy:


Mäso z bravčového stehna nakrájame na kocky a zalejeme marinádou ( olej, soľ, čierne mleté korenie, worcester ). Necháme odležať do druhého dňa.


Na drobno nakrájanú cibuľu popražíme na bravčovej masti do sklovita a pridáme mletú sladkú papriku, ktorú len krátko zahrejeme, aby nezhorkla.


Do cibuľového základu vložíme marinované mäso a pretlačený cesnak a popražíme.


Do popraženého mäsa nalejeme vodu a chvíľu varíme.


Pridáme na kocky nakrájané zemiaky.


Varíme kým zemiaky a mäso nezmäknú.


Zahustíme na jemno strúhaným zemiakom. Pridáme malé lečo a ešte krátko povaríme.


Pred dokončením pridáme majorán.

Game info
Dátum pridania:
14-01-2016

438 x zobrazené Kotlíkový guláš z bravčového mäsa

Najhľadanejšie tagy k tomuto príspevku: žiadne
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook