Vývar z kostí z králika

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
   
Vývar z kostí z králika
Klasický vývar - králičia polievka v kotlíku.


Postup prípravy:


Do kotlíka dáme koreňovú zeleninu: mrkva, petržlen, zeler, kaleráb, zemiak, cibuľu, cesnak, magovú, zelerovú a petržlenovú vňať.


Pridáme kosti z králika.


Na začiatku varenia dáme koreniny: soľ, nové celé korenie, čierne celé korenie, červená sladká paprika, vegeta, bujón, bobkový list.


Do kotlíka nalejeme vodu a varíme cca 3-4 hodiny. Na záver môžeme dochutiť maggy korením.

Game info
Dátum pridania:
18-01-2016

71 x zobrazené Vývar z kostí z králika

Najhľadanejšie tagy k tomuto príspevku: žiadne
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook